ایکس تموس المنت

سبک عنصر پست ماسونری

thumb_hammihan-201520459513109476351455263261-3434

سرگذشت تلخ نوستالژی گرما بخش زمستان های دور( چراغ علاء الدین)

یادش بخیر چراغ نفتی (علا الدین) یه زمانی حکم وای فای رو داشت همه رو دور هم جمع میکرد.

یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های صنعتی ایران با سابقه 60 ساله، این روزها در حالی تعطیل و بر در آن قفل زده شده است که پانزده سال پیش برای حل مشکلش دست به دامن هیأت حمایت از صنایع شد، اما این هیأت به جای اقدام 6 ماهه، پس از 12 سال کارخانه را با 4 میلیارد تومان بدهی به صاحبش برگردانده است.

            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، یکی از با سابقه‌ترین واحدهای صنعتی کشور در شرایطی با مشکل تولید و بدهی بالای خود دست و پنجه نرم می‌کند که ظاهراً حل این مشکلات حتی از دست غول چراغ جادو هم بر نمی‌آید، کارخانه چراغ‌های علاء الدین، برندی که روزی تولیداتش گرمابخش خانه‌ها بود و آرزو می‌رفت امروز موزه‌ای از لوازم خانگی گرمایشی قدیم و جدید را در خود جای داده و سیر تحول تولید در این حوزه را بتوان در آن مرور کرد، امروز حکایت دیگری دارد.

محمود یاوری مدیر عامل شرکت علاءالدین ایران با حضور در خبرگزاری فارس در این مورد به خبرنگار اقتصادی فارس، گفت: سال 73 این کارخانه را از طریق بورس خریداری کردیم و به دلیل مشکلاتی که در تولید و اداره آن داشتیم، در سال 79 از هیأت حمایت از صنایع خواستیم تا مشکل کارخانه را برطرف کند و در آن زمان، کارخانه به این هیأت سپرده شد.

وی ادامه داد: وظیفه هیأت حمایت از صنایع این بود که در مدت 6 ماه نسبت به حل مشکل واحدهای صنعتی بخش خصوصی اقدام کرده و پس از گذشت این مدت، کارخانه را به صاحبان آن تحویل دهد، اما در مورد شرکت علاءالدین این دوره 6 ماهه به 12 سال رسید.

یاوری تصریح کرد: عملکرد هیأت حمایت از صنایع باعث شد تا 700 کارگر کارخانه بیکار شوند، بخشی از ماشین‌آلات کارخانه نیز تحت عنوان ضایعات به فروش رفت و علاوه بر این، 20 هزار متر از سالن‌های کارخانه نیز به بخش خصوصی برای انجام فعالیت اقتصادی مانند رنگ کردن اتاق خودرو اجاره داده شد.

thumb_hammihan-201520459513109476351455263261-1728

فلسفه استفاده از کفگیر آهنی (حسوم) در غذای گیلانی ها چه بود؟

ر زمان‌های گذشته، برخی افراد وقتی می‌دیدند فردی از فرط کم خونی، رنگ پریده و بی‌رمق است به او توصیه می‌کردند برای بهبود حالش هنگام طبخ برنج یا انواع خورش‌ها یک قاشق یا ملاقه آهنی یا چند عدد میخ در غذا بیندازد تا از این طریق بر میزان آهن غذا افزوده شود و به رفع کم خونی کمک کند.

شایع‌ترین ریزمغذی‌هایی که کمبودشان سبب کم خونی می‌شود آهن، اسید‌فولیک و ویتامین B12 است. خانم‌هایی که قاعده می‌شوند، زنان باردار، کودکان در سنین رشد، افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، کسانی که زیاد چای سیاه و به مدت طولانی از آنتی‌اسیدها و داروهای ضدالتهاب استفاده می‌کنند، افرادی که کمبود مس و ویتامین A دارند، افرادی که به دلیل استفاده از آی‌یو‌دی یا به دلیل بواسیر یا زخم معده مکرر دچار خونریزی شدید می‌شوند و افرادی که به میزان زیاد از محصولات حاوی جوش شیرین یا کیک‌ها و بیسکویت‌های حاوی بی‌کینگ پودر استفاده می‌کنند از‌جمله کسانی هستند که مستعد ابتلا به کم خونی هستند.

علائم این بیماری رنگ پریدگی، خشکی پوست و مو، ناخن‌های قاشقی، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی، ناتوانی برای گرم نگهداشتن بدن بخصوص دست‌ها و پاها، اختلال در حافظه و تمرکز، استعداد به ابتلای عفونت‌ها و گرفتگی عضلات است و افرادی که خطوط کف دست شان یا عروق داخلی زیر چشم‌شان بی‌رنگ است مشکوک به کم خونی هستند.

thumb_hammihan-201520459513109476351455263261-1728

متن و ترجمه ترانه بسیار معروف گیلکی (کنوس کله )از زنده یاد فریدون پوررضا

آهنگ ای شو بوشوم کونس کله فریدون پور رضا به همراه ترجمه آهنگ

ای روز بشوُم کونوس کله، ایشالِ … کونوس بیچم ای پرپره، ایشالِ

ای دنه می دهن دکده، ایشالِ … می دهن آب دکده، ایشال

الهی تی ماری بمیره, می دیلو قراری بگیره

عمو دارم سده مِن، می موشک عنبر مِن

برار خوب دارمی هچین بیرون ناریمه… اگه بیرون باریمه ۱۰ تا عروس گیریمه

آها بُگو آها بُگو

جینگلکا جینگالک

ترجمه آهنگ شمالی ای شو بوشوم کونوس کله فریدون پور رضا

یه شبی رفتم باغ ازگیل ایشالا … ازگیل چیدم یه دامن پر پر ,ایشالا

یه دونه از ازگیلا افتاد تو دهنم ,ایشالا … دهنم آب افتاد

الهی مادرت بمیره ,دلم کمی آروم بگیره

برادر خوبی و خوشگلی دارم الکی بیرون نمیارمش … اگه بیرون بیارمش ۱۰ تا عروس میگیرم

جینگالک جینگالک : نوعی خوشحالی از نوع لج درآر همانند سو سو دانلود آهنگ فریدون پور رضا بنام ای شو بوشوم کونوس کله.

 

فریدون پوررضا در ۳ مهر ۱۳۱۱ در لشت نشا متولد شد و در ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ در شهر رشت چشم از جهان فرو بست. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ناصر خسرو به پایان رساند و سپس در مغازه پدر به آرایشگری پرداخت.

او از استادان آواز یونس دردشتی، سعادتمند قمی و غلامحسین بنان آواز ایرانی را آموخت و در سال ۱۳۳۳ کار تعزیه را به همراه علی به کیش آغاز نمود. او در همان سال نمایشنامه‌ای برای تئاتر و اجرای آن در سالن سینمای لشت نشاء نگاشت.

شش سال بعد در آزمون خوانندگی رادیو گیلان رتبه اول را کسب کرد و به‌طور رسمی به عنوان خواننده شروع به کار نمود. از اردیبهشت ۱۳۵۰ همکاری با تلویزیون را آغاز کرد؛ و در همان سال به عنوان پژوهشگر آواهای بومی و با همراهی مشاهیر فرهنگی و هنری ایران سیمین دانشور، محیط طباطبائی، منوچهر آتشی، محمود عنایت، ایرج افشار و دیگر استادان برجسته دانشگاه تهران به لندن سفر کرد.

وی در سال ۱۳۶۷ همکاری اش را با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران به عنوان کارشناس موسیقی آغاز و در همان سال کنسرتی رادر رشت برگزار نمود.

از آن تاریخ به بعد به ترتیب در شیراز، همدان، آلمان، رشت و تهران به اجرای برنامه و کنسرت پرداخت. دو کاست می‌گیلان و گیله لو آثار بعد از انقلاب اوست. در سال ۱۳۷۹ تیتراژ و متن سریال پس از باران را اجرا و یک سال بعد مقام اول موسیقی در فیلم و سریال‌های کشور را از آن خود کرد.

فریدون پوررضا برداشتی متفاوت از موسیقی فولکلور ارائه داده‌است. او از ملودی‌های دیلمان، گالش و گیلک در این راه استفاده کرد. او با تحقیق در زمینه موسیقی، بسیاری از ظرفیت‌های موسیقی گیلان را رشد داد و به گیلان و ایران معرفی نمود

روحشون شاد – یادشون گرامی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

مواد لازم:

هویج خرد شده            1 پیمانه
ساقه کرفس خرد شده  1 پیمانه
سیب زمینی خرد شده  1 پیمانه
پیاز نگینی شده           1 عدد متوسط
کدو حلوایی                نصف 1 عدد کوچک
کره                          1 قالب کوچک
آب مرغ                      2 پیمانه
نمک و ادویه                به میزان لازم
تمام مواد خرد شده به جز کدو تنبل را درون ظرفی ریخته و با کره به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم . سپس آب مرغ را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا طبخ شوند.
در این مدت کدو تنبل را خوب پوست کنده و داخل آن را تمیز کرده و بدون تخمه هایش خرد می کنیم و به مواد در حال طبخ اضافه می کنیم زمانی که مواد خوب نرم شدند با یک هم زن برقی مواد را صاف می کنیم به طوری که خوب صاف شود و مانند پوره رقیق می کنیم و برای سرو در ظرف مورد نظر می ریزیم.
با توجه با اینکه کدو حلوایی سرشار از ویتامین های مختلف و عالی است برای درمان سرماخوردگی و تقویت قوای جسمی کودکان  بسیار توصیه می شود.

نکات تکمیلی در مورد سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
سوپ کدو حلوایی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

 

خواص زیتون سبز گیلان

معرفی فوائد زیتون سبز گیلان برای سلامتی بدن:

۱- بهبود سلامت قلب:

چربی‌ های سالم موجود در زیتون به کاهش کلسترول و کاهش فشار خون کمک می‌کنند و در نهایت سلامت قلب را افزایش می‌دهند.

۲-  کاهش کلسترول:

اسید های چرب موجود در زیتون، مانند اولئیک اسید و پالمیتولئيک اسید، به کاهش کلسترول بد در بدن و افزایش کلسترول خوب کمک می‌کنند.

۳- کاهش وزن:

مصرف زیتون باعث تجزیه چربی های موجود در سلول های چربی می شود و این روند می تواند تاثیر به سزایی در کاهش وزن داشته باشد، همچنین چربی شکم را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را نیز کم کند. مطالعات نشان می‌ دهند افرادی که زیتون مصرف می‌کنند به طور کلی کالری کم‌ تری دریافت می‌کنند و احتمال بروز اضافه وزن در آن‌ها پایین‌تر است. خواص زیتون سبز گیلان

مصرف فقط ۱۰ عدد زیتون قبل از غذا اشتها را تا ۲۰٪ کاهش می‌ دهد و به دلیل وجود چربی‌های سالم در زیتون، شاهد کاهش سرعت هضم غذا می باشیم. همچنین مصرف آن می تواند باعث تحریک تولید مواد شیمیایی شود که موجب انتقال پیام سیری به مغز می شود.

۴- پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان:

زیتون دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌ اکسیدانی است، از این‌ رو می توان از آن به عنوان عاملی برای پیشگیری از سرطان یاد نمود. همان طور که می دانید عامل اصلی بروز اکثر سرطان ها، استرس اکسیداتیو یا التهاب‌ها می باشند. بر اساس آزمایشات صورت گرفته، ثابت شده‌است که زیتون می‌ تواند چرخه‌ زندگی سلول‌ های سرطانی را در پستان، روده‌ بزرگ و معده را مختل کند.

راه های ثبت سفارش :

شماره دفتر 01342344004

شماره تلگرام خدمات مشتریان کندوج 09224925986

candooj@

candooj.com

candoojnet

 

چگونه در گیلان ماهی ، شور می کنند؟

اگر به گیلان مسافرت کرده باشید، حتما در برخی مغازه ها انواع ماهی های شور و دودی به چشمتان خورده است. مردم گیلان علاقه ی زیادی به خوردن ماهی شور دارند و آن را در کنار غذاهای محلی همچون باقلاقاتوق و آش ترش مصرف می کنند. شور کردن ماهی کولی در منزل بسیار ساده است و بسیاری از مردم گیلان به دلیل اینکه این روش تمیزتر و بهداشتی تر است، آن را در منزل انجام می دهند. شما هم می توانید این کار را در منزل انجام دهید و از خوردن ماهی شور خانگی به همراه غذا لذت ببرید البته زیاد نباید در خوردن ماهی شور زیاده روی کنید زیرا غذاهای شور و دودی عامل اصلی سرطان معده هستند که متاسفانه در گیلان نیز رواج فراوانی دارد.

مواد لازم:

ماهی کولی به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

روناس آسیاب شده(در صورت تمایل): به میزان لازم

سنگ بزرگ: 1 عدد

طرز تهیه:

ماهی ها را بشویید و نوک یک چاقوی تیز را در مخرج ماهی فرو کرده و به سمت سر ماهی چاک بدهید و با رسیدن به آبشش متوقف شوید. سپس احشای شکم ماهی را خارج کنید. شکم تمام ماهی ها را خالی کرده و بشویید و در آبکش بریزید تا ماهی ها خشک شوند.

ظرفی مثل یک سطل پلاستیکی در دار با اندازه مناسب را برداشته و کف آن یک لایه نمک بریزید. چند ماهی را در روناس غلتانده و به طور یک لایه روی نمک بگذارید و با لایه دیگری از نمک روی ماهی را بپوشانید. این کار را تا تمام شدن ماهی ها ادامه دهید و روی ماهی لایه آخر را نیز خوب با نمک بپوشانید. سنگ بزرگ را روی نمک قرار داده و در سطل را بگذارید. سطل را در جای خشک، تاریک و خنکی قرار دهید. ماهی پس از یک ماه آماده خواهد شد.
برای مصرف ماهی، پس از برداشتن ماهی مجددا نمک ها را روی ماهی ها ی موجود در سطل بپوشانید. ماهی را کمی در آب قرار دهید تا نمک های اضافی آن گرفته شوند. سپس در کاسه گذاشته و روی برنج در حال دم آمدن بگذارید تا بخار پر شود. یا اینکه در تابه با کمی روغن سرخ کنید

ایکس تموس المنت

وبلاگ پیش فرض

سرگذشت تلخ نوستالژی گرما بخش زمستان های دور( چراغ علاء الدین)

یادش بخیر چراغ نفتی (علا الدین) یه زمانی حکم وای فای رو داشت همه رو دور هم جمع میکرد.

یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های صنعتی ایران با سابقه 60 ساله، این روزها در حالی تعطیل و بر در آن قفل زده شده است که پانزده سال پیش برای حل مشکلش دست به دامن هیأت حمایت از صنایع شد، اما این هیأت به جای اقدام 6 ماهه، پس از 12 سال کارخانه را با 4 میلیارد تومان بدهی به صاحبش برگردانده است.

            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، یکی از با سابقه‌ترین واحدهای صنعتی کشور در شرایطی با مشکل تولید و بدهی بالای خود دست و پنجه نرم می‌کند که ظاهراً حل این مشکلات حتی از دست غول چراغ جادو هم بر نمی‌آید، کارخانه چراغ‌های علاء الدین، برندی که روزی تولیداتش گرمابخش خانه‌ها بود و آرزو می‌رفت امروز موزه‌ای از لوازم خانگی گرمایشی قدیم و جدید را در خود جای داده و سیر تحول تولید در این حوزه را بتوان در آن مرور کرد، امروز حکایت دیگری دارد.

محمود یاوری مدیر عامل شرکت علاءالدین ایران با حضور در خبرگزاری فارس در این مورد به خبرنگار اقتصادی فارس، گفت: سال 73 این کارخانه را از طریق بورس خریداری کردیم و به دلیل مشکلاتی که در تولید و اداره آن داشتیم، در سال 79 از هیأت حمایت از صنایع خواستیم تا مشکل کارخانه را برطرف کند و در آن زمان، کارخانه به این هیأت سپرده شد.

وی ادامه داد: وظیفه هیأت حمایت از صنایع این بود که در مدت 6 ماه نسبت به حل مشکل واحدهای صنعتی بخش خصوصی اقدام کرده و پس از گذشت این مدت، کارخانه را به صاحبان آن تحویل دهد، اما در مورد شرکت علاءالدین این دوره 6 ماهه به 12 سال رسید.

یاوری تصریح کرد: عملکرد هیأت حمایت از صنایع باعث شد تا 700 کارگر کارخانه بیکار شوند، بخشی از ماشین‌آلات کارخانه نیز تحت عنوان ضایعات به فروش رفت و علاوه بر این، 20 هزار متر از سالن‌های کارخانه نیز به بخش خصوصی برای انجام فعالیت اقتصادی مانند رنگ کردن اتاق خودرو اجاره داده شد.

فلسفه استفاده از کفگیر آهنی (حسوم) در غذای گیلانی ها چه بود؟

ر زمان‌های گذشته، برخی افراد وقتی می‌دیدند فردی از فرط کم خونی، رنگ پریده و بی‌رمق است به او توصیه می‌کردند برای بهبود حالش هنگام طبخ برنج یا انواع خورش‌ها یک قاشق یا ملاقه آهنی یا چند عدد میخ در غذا بیندازد تا از این طریق بر میزان آهن غذا افزوده شود و به رفع کم خونی کمک کند.

شایع‌ترین ریزمغذی‌هایی که کمبودشان سبب کم خونی می‌شود آهن، اسید‌فولیک و ویتامین B12 است. خانم‌هایی که قاعده می‌شوند، زنان باردار، کودکان در سنین رشد، افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، کسانی که زیاد چای سیاه و به مدت طولانی از آنتی‌اسیدها و داروهای ضدالتهاب استفاده می‌کنند، افرادی که کمبود مس و ویتامین A دارند، افرادی که به دلیل استفاده از آی‌یو‌دی یا به دلیل بواسیر یا زخم معده مکرر دچار خونریزی شدید می‌شوند و افرادی که به میزان زیاد از محصولات حاوی جوش شیرین یا کیک‌ها و بیسکویت‌های حاوی بی‌کینگ پودر استفاده می‌کنند از‌جمله کسانی هستند که مستعد ابتلا به کم خونی هستند.

علائم این بیماری رنگ پریدگی، خشکی پوست و مو، ناخن‌های قاشقی، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی، ناتوانی برای گرم نگهداشتن بدن بخصوص دست‌ها و پاها، اختلال در حافظه و تمرکز، استعداد به ابتلای عفونت‌ها و گرفتگی عضلات است و افرادی که خطوط کف دست شان یا عروق داخلی زیر چشم‌شان بی‌رنگ است مشکوک به کم خونی هستند.

متن و ترجمه ترانه بسیار معروف گیلکی (کنوس کله )از زنده یاد فریدون پوررضا

آهنگ ای شو بوشوم کونس کله فریدون پور رضا به همراه ترجمه آهنگ

ای روز بشوُم کونوس کله، ایشالِ … کونوس بیچم ای پرپره، ایشالِ

ای دنه می دهن دکده، ایشالِ … می دهن آب دکده، ایشال

الهی تی ماری بمیره, می دیلو قراری بگیره

عمو دارم سده مِن، می موشک عنبر مِن

برار خوب دارمی هچین بیرون ناریمه… اگه بیرون باریمه ۱۰ تا عروس گیریمه

آها بُگو آها بُگو

جینگلکا جینگالک

ترجمه آهنگ شمالی ای شو بوشوم کونوس کله فریدون پور رضا

یه شبی رفتم باغ ازگیل ایشالا … ازگیل چیدم یه دامن پر پر ,ایشالا

یه دونه از ازگیلا افتاد تو دهنم ,ایشالا … دهنم آب افتاد

الهی مادرت بمیره ,دلم کمی آروم بگیره

برادر خوبی و خوشگلی دارم الکی بیرون نمیارمش … اگه بیرون بیارمش ۱۰ تا عروس میگیرم

جینگالک جینگالک : نوعی خوشحالی از نوع لج درآر همانند سو سو دانلود آهنگ فریدون پور رضا بنام ای شو بوشوم کونوس کله.

 

فریدون پوررضا در ۳ مهر ۱۳۱۱ در لشت نشا متولد شد و در ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ در شهر رشت چشم از جهان فرو بست. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ناصر خسرو به پایان رساند و سپس در مغازه پدر به آرایشگری پرداخت.

او از استادان آواز یونس دردشتی، سعادتمند قمی و غلامحسین بنان آواز ایرانی را آموخت و در سال ۱۳۳۳ کار تعزیه را به همراه علی به کیش آغاز نمود. او در همان سال نمایشنامه‌ای برای تئاتر و اجرای آن در سالن سینمای لشت نشاء نگاشت.

شش سال بعد در آزمون خوانندگی رادیو گیلان رتبه اول را کسب کرد و به‌طور رسمی به عنوان خواننده شروع به کار نمود. از اردیبهشت ۱۳۵۰ همکاری با تلویزیون را آغاز کرد؛ و در همان سال به عنوان پژوهشگر آواهای بومی و با همراهی مشاهیر فرهنگی و هنری ایران سیمین دانشور، محیط طباطبائی، منوچهر آتشی، محمود عنایت، ایرج افشار و دیگر استادان برجسته دانشگاه تهران به لندن سفر کرد.

وی در سال ۱۳۶۷ همکاری اش را با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران به عنوان کارشناس موسیقی آغاز و در همان سال کنسرتی رادر رشت برگزار نمود.

از آن تاریخ به بعد به ترتیب در شیراز، همدان، آلمان، رشت و تهران به اجرای برنامه و کنسرت پرداخت. دو کاست می‌گیلان و گیله لو آثار بعد از انقلاب اوست. در سال ۱۳۷۹ تیتراژ و متن سریال پس از باران را اجرا و یک سال بعد مقام اول موسیقی در فیلم و سریال‌های کشور را از آن خود کرد.

فریدون پوررضا برداشتی متفاوت از موسیقی فولکلور ارائه داده‌است. او از ملودی‌های دیلمان، گالش و گیلک در این راه استفاده کرد. او با تحقیق در زمینه موسیقی، بسیاری از ظرفیت‌های موسیقی گیلان را رشد داد و به گیلان و ایران معرفی نمود

روحشون شاد – یادشون گرامی

ایکس تموس المنت

وبلاگ با تصاویر کوچک

سرگذشت تلخ نوستالژی گرما بخش زمستان های دور( چراغ علاء الدین)

یادش بخیر چراغ نفتی (علا الدین) یه زمانی حکم وای فای رو داشت همه رو دور هم جمع میکرد.

یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های صنعتی ایران با سابقه 60 ساله، این روزها در حالی تعطیل و بر در آن قفل زده شده است که پانزده سال پیش برای حل مشکلش دست به دامن هیأت حمایت از صنایع شد، اما این هیأت به جای اقدام 6 ماهه، پس از 12 سال کارخانه را با 4 میلیارد تومان بدهی به صاحبش برگردانده است.

            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، یکی از با سابقه‌ترین واحدهای صنعتی کشور در شرایطی با مشکل تولید و بدهی بالای خود دست و پنجه نرم می‌کند که ظاهراً حل این مشکلات حتی از دست غول چراغ جادو هم بر نمی‌آید، کارخانه چراغ‌های علاء الدین، برندی که روزی تولیداتش گرمابخش خانه‌ها بود و آرزو می‌رفت امروز موزه‌ای از لوازم خانگی گرمایشی قدیم و جدید را در خود جای داده و سیر تحول تولید در این حوزه را بتوان در آن مرور کرد، امروز حکایت دیگری دارد.

محمود یاوری مدیر عامل شرکت علاءالدین ایران با حضور در خبرگزاری فارس در این مورد به خبرنگار اقتصادی فارس، گفت: سال 73 این کارخانه را از طریق بورس خریداری کردیم و به دلیل مشکلاتی که در تولید و اداره آن داشتیم، در سال 79 از هیأت حمایت از صنایع خواستیم تا مشکل کارخانه را برطرف کند و در آن زمان، کارخانه به این هیأت سپرده شد.

وی ادامه داد: وظیفه هیأت حمایت از صنایع این بود که در مدت 6 ماه نسبت به حل مشکل واحدهای صنعتی بخش خصوصی اقدام کرده و پس از گذشت این مدت، کارخانه را به صاحبان آن تحویل دهد، اما در مورد شرکت علاءالدین این دوره 6 ماهه به 12 سال رسید.

یاوری تصریح کرد: عملکرد هیأت حمایت از صنایع باعث شد تا 700 کارگر کارخانه بیکار شوند، بخشی از ماشین‌آلات کارخانه نیز تحت عنوان ضایعات به فروش رفت و علاوه بر این، 20 هزار متر از سالن‌های کارخانه نیز به بخش خصوصی برای انجام فعالیت اقتصادی مانند رنگ کردن اتاق خودرو اجاره داده شد.

فلسفه استفاده از کفگیر آهنی (حسوم) در غذای گیلانی ها چه بود؟

ر زمان‌های گذشته، برخی افراد وقتی می‌دیدند فردی از فرط کم خونی، رنگ پریده و بی‌رمق است به او توصیه می‌کردند برای بهبود حالش هنگام طبخ برنج یا انواع خورش‌ها یک قاشق یا ملاقه آهنی یا چند عدد میخ در غذا بیندازد تا از این طریق بر میزان آهن غذا افزوده شود و به رفع کم خونی کمک کند.

شایع‌ترین ریزمغذی‌هایی که کمبودشان سبب کم خونی می‌شود آهن، اسید‌فولیک و ویتامین B12 است. خانم‌هایی که قاعده می‌شوند، زنان باردار، کودکان در سنین رشد، افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، کسانی که زیاد چای سیاه و به مدت طولانی از آنتی‌اسیدها و داروهای ضدالتهاب استفاده می‌کنند، افرادی که کمبود مس و ویتامین A دارند، افرادی که به دلیل استفاده از آی‌یو‌دی یا به دلیل بواسیر یا زخم معده مکرر دچار خونریزی شدید می‌شوند و افرادی که به میزان زیاد از محصولات حاوی جوش شیرین یا کیک‌ها و بیسکویت‌های حاوی بی‌کینگ پودر استفاده می‌کنند از‌جمله کسانی هستند که مستعد ابتلا به کم خونی هستند.

علائم این بیماری رنگ پریدگی، خشکی پوست و مو، ناخن‌های قاشقی، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی، ناتوانی برای گرم نگهداشتن بدن بخصوص دست‌ها و پاها، اختلال در حافظه و تمرکز، استعداد به ابتلای عفونت‌ها و گرفتگی عضلات است و افرادی که خطوط کف دست شان یا عروق داخلی زیر چشم‌شان بی‌رنگ است مشکوک به کم خونی هستند.

متن و ترجمه ترانه بسیار معروف گیلکی (کنوس کله )از زنده یاد فریدون پوررضا

آهنگ ای شو بوشوم کونس کله فریدون پور رضا به همراه ترجمه آهنگ

ای روز بشوُم کونوس کله، ایشالِ … کونوس بیچم ای پرپره، ایشالِ

ای دنه می دهن دکده، ایشالِ … می دهن آب دکده، ایشال

الهی تی ماری بمیره, می دیلو قراری بگیره

عمو دارم سده مِن، می موشک عنبر مِن

برار خوب دارمی هچین بیرون ناریمه… اگه بیرون باریمه ۱۰ تا عروس گیریمه

آها بُگو آها بُگو

جینگلکا جینگالک

ترجمه آهنگ شمالی ای شو بوشوم کونوس کله فریدون پور رضا

یه شبی رفتم باغ ازگیل ایشالا … ازگیل چیدم یه دامن پر پر ,ایشالا

یه دونه از ازگیلا افتاد تو دهنم ,ایشالا … دهنم آب افتاد

الهی مادرت بمیره ,دلم کمی آروم بگیره

برادر خوبی و خوشگلی دارم الکی بیرون نمیارمش … اگه بیرون بیارمش ۱۰ تا عروس میگیرم

جینگالک جینگالک : نوعی خوشحالی از نوع لج درآر همانند سو سو دانلود آهنگ فریدون پور رضا بنام ای شو بوشوم کونوس کله.

 

فریدون پوررضا در ۳ مهر ۱۳۱۱ در لشت نشا متولد شد و در ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ در شهر رشت چشم از جهان فرو بست. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ناصر خسرو به پایان رساند و سپس در مغازه پدر به آرایشگری پرداخت.

او از استادان آواز یونس دردشتی، سعادتمند قمی و غلامحسین بنان آواز ایرانی را آموخت و در سال ۱۳۳۳ کار تعزیه را به همراه علی به کیش آغاز نمود. او در همان سال نمایشنامه‌ای برای تئاتر و اجرای آن در سالن سینمای لشت نشاء نگاشت.

شش سال بعد در آزمون خوانندگی رادیو گیلان رتبه اول را کسب کرد و به‌طور رسمی به عنوان خواننده شروع به کار نمود. از اردیبهشت ۱۳۵۰ همکاری با تلویزیون را آغاز کرد؛ و در همان سال به عنوان پژوهشگر آواهای بومی و با همراهی مشاهیر فرهنگی و هنری ایران سیمین دانشور، محیط طباطبائی، منوچهر آتشی، محمود عنایت، ایرج افشار و دیگر استادان برجسته دانشگاه تهران به لندن سفر کرد.

وی در سال ۱۳۶۷ همکاری اش را با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران به عنوان کارشناس موسیقی آغاز و در همان سال کنسرتی رادر رشت برگزار نمود.

از آن تاریخ به بعد به ترتیب در شیراز، همدان، آلمان، رشت و تهران به اجرای برنامه و کنسرت پرداخت. دو کاست می‌گیلان و گیله لو آثار بعد از انقلاب اوست. در سال ۱۳۷۹ تیتراژ و متن سریال پس از باران را اجرا و یک سال بعد مقام اول موسیقی در فیلم و سریال‌های کشور را از آن خود کرد.

فریدون پوررضا برداشتی متفاوت از موسیقی فولکلور ارائه داده‌است. او از ملودی‌های دیلمان، گالش و گیلک در این راه استفاده کرد. او با تحقیق در زمینه موسیقی، بسیاری از ظرفیت‌های موسیقی گیلان را رشد داد و به گیلان و ایران معرفی نمود

روحشون شاد – یادشون گرامی

ایکس تموس المنت

وبلاگ شطرنجی

سرگذشت تلخ نوستالژی گرما بخش زمستان های دور( چراغ علاء الدین)

یادش بخیر چراغ نفتی (علا الدین) یه زمانی حکم وای فای رو داشت همه رو دور هم جمع میکرد.

یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های صنعتی ایران با سابقه 60 ساله، این روزها در حالی تعطیل و بر در آن قفل زده شده است که پانزده سال پیش برای حل مشکلش دست به دامن هیأت حمایت از صنایع شد، اما این هیأت به جای اقدام 6 ماهه، پس از 12 سال کارخانه را با 4 میلیارد تومان بدهی به صاحبش برگردانده است.

            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، یکی از با سابقه‌ترین واحدهای صنعتی کشور در شرایطی با مشکل تولید و بدهی بالای خود دست و پنجه نرم می‌کند که ظاهراً حل این مشکلات حتی از دست غول چراغ جادو هم بر نمی‌آید، کارخانه چراغ‌های علاء الدین، برندی که روزی تولیداتش گرمابخش خانه‌ها بود و آرزو می‌رفت امروز موزه‌ای از لوازم خانگی گرمایشی قدیم و جدید را در خود جای داده و سیر تحول تولید در این حوزه را بتوان در آن مرور کرد، امروز حکایت دیگری دارد.

محمود یاوری مدیر عامل شرکت علاءالدین ایران با حضور در خبرگزاری فارس در این مورد به خبرنگار اقتصادی فارس، گفت: سال 73 این کارخانه را از طریق بورس خریداری کردیم و به دلیل مشکلاتی که در تولید و اداره آن داشتیم، در سال 79 از هیأت حمایت از صنایع خواستیم تا مشکل کارخانه را برطرف کند و در آن زمان، کارخانه به این هیأت سپرده شد.

وی ادامه داد: وظیفه هیأت حمایت از صنایع این بود که در مدت 6 ماه نسبت به حل مشکل واحدهای صنعتی بخش خصوصی اقدام کرده و پس از گذشت این مدت، کارخانه را به صاحبان آن تحویل دهد، اما در مورد شرکت علاءالدین این دوره 6 ماهه به 12 سال رسید.

یاوری تصریح کرد: عملکرد هیأت حمایت از صنایع باعث شد تا 700 کارگر کارخانه بیکار شوند، بخشی از ماشین‌آلات کارخانه نیز تحت عنوان ضایعات به فروش رفت و علاوه بر این، 20 هزار متر از سالن‌های کارخانه نیز به بخش خصوصی برای انجام فعالیت اقتصادی مانند رنگ کردن اتاق خودرو اجاره داده شد.

فلسفه استفاده از کفگیر آهنی (حسوم) در غذای گیلانی ها چه بود؟

ر زمان‌های گذشته، برخی افراد وقتی می‌دیدند فردی از فرط کم خونی، رنگ پریده و بی‌رمق است به او توصیه می‌کردند برای بهبود حالش هنگام طبخ برنج یا انواع خورش‌ها یک قاشق یا ملاقه آهنی یا چند عدد میخ در غذا بیندازد تا از این طریق بر میزان آهن غذا افزوده شود و به رفع کم خونی کمک کند.

شایع‌ترین ریزمغذی‌هایی که کمبودشان سبب کم خونی می‌شود آهن، اسید‌فولیک و ویتامین B12 است. خانم‌هایی که قاعده می‌شوند، زنان باردار، کودکان در سنین رشد، افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، کسانی که زیاد چای سیاه و به مدت طولانی از آنتی‌اسیدها و داروهای ضدالتهاب استفاده می‌کنند، افرادی که کمبود مس و ویتامین A دارند، افرادی که به دلیل استفاده از آی‌یو‌دی یا به دلیل بواسیر یا زخم معده مکرر دچار خونریزی شدید می‌شوند و افرادی که به میزان زیاد از محصولات حاوی جوش شیرین یا کیک‌ها و بیسکویت‌های حاوی بی‌کینگ پودر استفاده می‌کنند از‌جمله کسانی هستند که مستعد ابتلا به کم خونی هستند.

علائم این بیماری رنگ پریدگی، خشکی پوست و مو، ناخن‌های قاشقی، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی، ناتوانی برای گرم نگهداشتن بدن بخصوص دست‌ها و پاها، اختلال در حافظه و تمرکز، استعداد به ابتلای عفونت‌ها و گرفتگی عضلات است و افرادی که خطوط کف دست شان یا عروق داخلی زیر چشم‌شان بی‌رنگ است مشکوک به کم خونی هستند.

متن و ترجمه ترانه بسیار معروف گیلکی (کنوس کله )از زنده یاد فریدون پوررضا

آهنگ ای شو بوشوم کونس کله فریدون پور رضا به همراه ترجمه آهنگ

ای روز بشوُم کونوس کله، ایشالِ … کونوس بیچم ای پرپره، ایشالِ

ای دنه می دهن دکده، ایشالِ … می دهن آب دکده، ایشال

الهی تی ماری بمیره, می دیلو قراری بگیره

عمو دارم سده مِن، می موشک عنبر مِن

برار خوب دارمی هچین بیرون ناریمه… اگه بیرون باریمه ۱۰ تا عروس گیریمه

آها بُگو آها بُگو

جینگلکا جینگالک

ترجمه آهنگ شمالی ای شو بوشوم کونوس کله فریدون پور رضا

یه شبی رفتم باغ ازگیل ایشالا … ازگیل چیدم یه دامن پر پر ,ایشالا

یه دونه از ازگیلا افتاد تو دهنم ,ایشالا … دهنم آب افتاد

الهی مادرت بمیره ,دلم کمی آروم بگیره

برادر خوبی و خوشگلی دارم الکی بیرون نمیارمش … اگه بیرون بیارمش ۱۰ تا عروس میگیرم

جینگالک جینگالک : نوعی خوشحالی از نوع لج درآر همانند سو سو دانلود آهنگ فریدون پور رضا بنام ای شو بوشوم کونوس کله.

 

فریدون پوررضا در ۳ مهر ۱۳۱۱ در لشت نشا متولد شد و در ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ در شهر رشت چشم از جهان فرو بست. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ناصر خسرو به پایان رساند و سپس در مغازه پدر به آرایشگری پرداخت.

او از استادان آواز یونس دردشتی، سعادتمند قمی و غلامحسین بنان آواز ایرانی را آموخت و در سال ۱۳۳۳ کار تعزیه را به همراه علی به کیش آغاز نمود. او در همان سال نمایشنامه‌ای برای تئاتر و اجرای آن در سالن سینمای لشت نشاء نگاشت.

شش سال بعد در آزمون خوانندگی رادیو گیلان رتبه اول را کسب کرد و به‌طور رسمی به عنوان خواننده شروع به کار نمود. از اردیبهشت ۱۳۵۰ همکاری با تلویزیون را آغاز کرد؛ و در همان سال به عنوان پژوهشگر آواهای بومی و با همراهی مشاهیر فرهنگی و هنری ایران سیمین دانشور، محیط طباطبائی، منوچهر آتشی، محمود عنایت، ایرج افشار و دیگر استادان برجسته دانشگاه تهران به لندن سفر کرد.

وی در سال ۱۳۶۷ همکاری اش را با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران به عنوان کارشناس موسیقی آغاز و در همان سال کنسرتی رادر رشت برگزار نمود.

از آن تاریخ به بعد به ترتیب در شیراز، همدان، آلمان، رشت و تهران به اجرای برنامه و کنسرت پرداخت. دو کاست می‌گیلان و گیله لو آثار بعد از انقلاب اوست. در سال ۱۳۷۹ تیتراژ و متن سریال پس از باران را اجرا و یک سال بعد مقام اول موسیقی در فیلم و سریال‌های کشور را از آن خود کرد.

فریدون پوررضا برداشتی متفاوت از موسیقی فولکلور ارائه داده‌است. او از ملودی‌های دیلمان، گالش و گیلک در این راه استفاده کرد. او با تحقیق در زمینه موسیقی، بسیاری از ظرفیت‌های موسیقی گیلان را رشد داد و به گیلان و ایران معرفی نمود

روحشون شاد – یادشون گرامی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

مواد لازم:

هویج خرد شده            1 پیمانه
ساقه کرفس خرد شده  1 پیمانه
سیب زمینی خرد شده  1 پیمانه
پیاز نگینی شده           1 عدد متوسط
کدو حلوایی                نصف 1 عدد کوچک
کره                          1 قالب کوچک
آب مرغ                      2 پیمانه
نمک و ادویه                به میزان لازم
تمام مواد خرد شده به جز کدو تنبل را درون ظرفی ریخته و با کره به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم . سپس آب مرغ را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا طبخ شوند.
در این مدت کدو تنبل را خوب پوست کنده و داخل آن را تمیز کرده و بدون تخمه هایش خرد می کنیم و به مواد در حال طبخ اضافه می کنیم زمانی که مواد خوب نرم شدند با یک هم زن برقی مواد را صاف می کنیم به طوری که خوب صاف شود و مانند پوره رقیق می کنیم و برای سرو در ظرف مورد نظر می ریزیم.
با توجه با اینکه کدو حلوایی سرشار از ویتامین های مختلف و عالی است برای درمان سرماخوردگی و تقویت قوای جسمی کودکان  بسیار توصیه می شود.

نکات تکمیلی در مورد سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
سوپ کدو حلوایی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

 

ایکس تموس المنت

وبلاگ آلترناتیو

بیشتر بدانیم, سالم باشید, همراه سبز

سرگذشت تلخ نوستالژی گرما بخش زمستان های دور( چراغ علاء الدین)

یادش بخیر چراغ نفتی (علا الدین) یه زمانی حکم وای فای رو داشت همه رو دور هم جمع میکرد.

یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های صنعتی ایران با سابقه 60 ساله، این روزها در حالی تعطیل و بر در آن قفل زده شده است که پانزده سال پیش برای حل مشکلش دست به دامن هیأت حمایت از صنایع شد، اما این هیأت به جای اقدام 6 ماهه، پس از 12 سال کارخانه را با 4 میلیارد تومان بدهی به صاحبش برگردانده است.

            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، یکی از با سابقه‌ترین واحدهای صنعتی کشور در شرایطی با مشکل تولید و بدهی بالای خود دست و پنجه نرم می‌کند که ظاهراً حل این مشکلات حتی از دست غول چراغ جادو هم بر نمی‌آید، کارخانه چراغ‌های علاء الدین، برندی که روزی تولیداتش گرمابخش خانه‌ها بود و آرزو می‌رفت امروز موزه‌ای از لوازم خانگی گرمایشی قدیم و جدید را در خود جای داده و سیر تحول تولید در این حوزه را بتوان در آن مرور کرد، امروز حکایت دیگری دارد.

محمود یاوری مدیر عامل شرکت علاءالدین ایران با حضور در خبرگزاری فارس در این مورد به خبرنگار اقتصادی فارس، گفت: سال 73 این کارخانه را از طریق بورس خریداری کردیم و به دلیل مشکلاتی که در تولید و اداره آن داشتیم، در سال 79 از هیأت حمایت از صنایع خواستیم تا مشکل کارخانه را برطرف کند و در آن زمان، کارخانه به این هیأت سپرده شد.

وی ادامه داد: وظیفه هیأت حمایت از صنایع این بود که در مدت 6 ماه نسبت به حل مشکل واحدهای صنعتی بخش خصوصی اقدام کرده و پس از گذشت این مدت، کارخانه را به صاحبان آن تحویل دهد، اما در مورد شرکت علاءالدین این دوره 6 ماهه به 12 سال رسید.

یاوری تصریح کرد: عملکرد هیأت حمایت از صنایع باعث شد تا 700 کارگر کارخانه بیکار شوند، بخشی از ماشین‌آلات کارخانه نیز تحت عنوان ضایعات به فروش رفت و علاوه بر این، 20 هزار متر از سالن‌های کارخانه نیز به بخش خصوصی برای انجام فعالیت اقتصادی مانند رنگ کردن اتاق خودرو اجاره داده شد.

بیشتر بدانیم, تلگرام, همراه سبز

فلسفه استفاده از کفگیر آهنی (حسوم) در غذای گیلانی ها چه بود؟

ر زمان‌های گذشته، برخی افراد وقتی می‌دیدند فردی از فرط کم خونی، رنگ پریده و بی‌رمق است به او توصیه می‌کردند برای بهبود حالش هنگام طبخ برنج یا انواع خورش‌ها یک قاشق یا ملاقه آهنی یا چند عدد میخ در غذا بیندازد تا از این طریق بر میزان آهن غذا افزوده شود و به رفع کم خونی کمک کند.

شایع‌ترین ریزمغذی‌هایی که کمبودشان سبب کم خونی می‌شود آهن، اسید‌فولیک و ویتامین B12 است. خانم‌هایی که قاعده می‌شوند، زنان باردار، کودکان در سنین رشد، افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، کسانی که زیاد چای سیاه و به مدت طولانی از آنتی‌اسیدها و داروهای ضدالتهاب استفاده می‌کنند، افرادی که کمبود مس و ویتامین A دارند، افرادی که به دلیل استفاده از آی‌یو‌دی یا به دلیل بواسیر یا زخم معده مکرر دچار خونریزی شدید می‌شوند و افرادی که به میزان زیاد از محصولات حاوی جوش شیرین یا کیک‌ها و بیسکویت‌های حاوی بی‌کینگ پودر استفاده می‌کنند از‌جمله کسانی هستند که مستعد ابتلا به کم خونی هستند.

علائم این بیماری رنگ پریدگی، خشکی پوست و مو، ناخن‌های قاشقی، خستگی زودرس، بی‌اشتهایی، ناتوانی برای گرم نگهداشتن بدن بخصوص دست‌ها و پاها، اختلال در حافظه و تمرکز، استعداد به ابتلای عفونت‌ها و گرفتگی عضلات است و افرادی که خطوط کف دست شان یا عروق داخلی زیر چشم‌شان بی‌رنگ است مشکوک به کم خونی هستند.

بیشتر بدانیم

متن و ترجمه ترانه بسیار معروف گیلکی (کنوس کله )از زنده یاد فریدون پوررضا

آهنگ ای شو بوشوم کونس کله فریدون پور رضا به همراه ترجمه آهنگ

ای روز بشوُم کونوس کله، ایشالِ … کونوس بیچم ای پرپره، ایشالِ

ای دنه می دهن دکده، ایشالِ … می دهن آب دکده، ایشال

الهی تی ماری بمیره, می دیلو قراری بگیره

عمو دارم سده مِن، می موشک عنبر مِن

برار خوب دارمی هچین بیرون ناریمه… اگه بیرون باریمه ۱۰ تا عروس گیریمه

آها بُگو آها بُگو

جینگلکا جینگالک

ترجمه آهنگ شمالی ای شو بوشوم کونوس کله فریدون پور رضا

یه شبی رفتم باغ ازگیل ایشالا … ازگیل چیدم یه دامن پر پر ,ایشالا

یه دونه از ازگیلا افتاد تو دهنم ,ایشالا … دهنم آب افتاد

الهی مادرت بمیره ,دلم کمی آروم بگیره

برادر خوبی و خوشگلی دارم الکی بیرون نمیارمش … اگه بیرون بیارمش ۱۰ تا عروس میگیرم

جینگالک جینگالک : نوعی خوشحالی از نوع لج درآر همانند سو سو دانلود آهنگ فریدون پور رضا بنام ای شو بوشوم کونوس کله.

 

فریدون پوررضا در ۳ مهر ۱۳۱۱ در لشت نشا متولد شد و در ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ در شهر رشت چشم از جهان فرو بست. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ناصر خسرو به پایان رساند و سپس در مغازه پدر به آرایشگری پرداخت.

او از استادان آواز یونس دردشتی، سعادتمند قمی و غلامحسین بنان آواز ایرانی را آموخت و در سال ۱۳۳۳ کار تعزیه را به همراه علی به کیش آغاز نمود. او در همان سال نمایشنامه‌ای برای تئاتر و اجرای آن در سالن سینمای لشت نشاء نگاشت.

شش سال بعد در آزمون خوانندگی رادیو گیلان رتبه اول را کسب کرد و به‌طور رسمی به عنوان خواننده شروع به کار نمود. از اردیبهشت ۱۳۵۰ همکاری با تلویزیون را آغاز کرد؛ و در همان سال به عنوان پژوهشگر آواهای بومی و با همراهی مشاهیر فرهنگی و هنری ایران سیمین دانشور، محیط طباطبائی، منوچهر آتشی، محمود عنایت، ایرج افشار و دیگر استادان برجسته دانشگاه تهران به لندن سفر کرد.

وی در سال ۱۳۶۷ همکاری اش را با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران به عنوان کارشناس موسیقی آغاز و در همان سال کنسرتی رادر رشت برگزار نمود.

از آن تاریخ به بعد به ترتیب در شیراز، همدان، آلمان، رشت و تهران به اجرای برنامه و کنسرت پرداخت. دو کاست می‌گیلان و گیله لو آثار بعد از انقلاب اوست. در سال ۱۳۷۹ تیتراژ و متن سریال پس از باران را اجرا و یک سال بعد مقام اول موسیقی در فیلم و سریال‌های کشور را از آن خود کرد.

فریدون پوررضا برداشتی متفاوت از موسیقی فولکلور ارائه داده‌است. او از ملودی‌های دیلمان، گالش و گیلک در این راه استفاده کرد. او با تحقیق در زمینه موسیقی، بسیاری از ظرفیت‌های موسیقی گیلان را رشد داد و به گیلان و ایران معرفی نمود

روحشون شاد – یادشون گرامی

ایکس تموس المنت

پست های چرخشی